Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jerzy Kania MaReK GóRnIaK boj fra oszlo ja ja Krzysztof kacik natalia MojaNorwegia Radoslaw . Łukasz Ch Maja Zych Pl patrPl dako40 (1375 niezalogowanych)
158 Postów

(sloka)
Stały Bywalec
PolskaKrew napisał:
wałęsa lech czy jak temu psu na imię... czyli BOLEK zdrajca Polski, ludzie go powinni za torbę na drzewie powiesić i mam nadzieje że tak się stanie, nie tylko z bolkiem ale i z innymi wrogami ojczyzny.
co do komorowskiego to jest totalne dno, typowy chłop oderwany od pługa, do prezydenta Dudy nie dorasta mu do pięt.

Najwięcej plują na Wałęsę i Pierwszą Solidarność te osoby, które NAJWIĘCEJ im zawdzięczają.
90% dzisiejszej Światowej Polskiej Emigracji właśnie WAŁĘSIE zawdzięcza to, że mogła i nadal może wyjechać za Żelazny Kordon Komunistycznej Granicy.
Przed Wałęsą, za granicę mogli wyjechać jedynie KONFIDENCI KGB i wysoko postawione rodziny partyjnych działaczy pzpr.
Taka była i nadal jest prawda i żaden krzyk pisowskich kundli tego nie zmieni niestety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(sloka)
Stały Bywalec
PolskaKrew napisał:
nic i nikt nie zmieni historii, wałesa lech czy jak tam się ten pies zwie, donosił na swój kraj, swoich kolegów, sprzedał swój własny kraj. Ta jego świńska morda będzie wisieć na drzewie!
Klepiesz jak papuga w klatce zasłyszane slogany, myśląc iż to twoje własne słowa.
Jedyne co ci wyszło w tej wypowiedzi to jedynie to co pogrubiłem.
Tak to prawda i żadna kaczysta partyjka, nie zmieni historii, żeby nie wiem jak się starała.
A tą całą pisowską szopkę, jaka obecnie się odbywa w Polsce, zwykły szary Polak będzie odczuwał jeszcze długo długo i będzie pluł siarczyste na samo wspomnienie o żydo-kaczyńskich rządach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PolskaKrew i
(PolskaKrew)
Wiking
tak racja Polak będzie odczuwał... a właściwie już odczuwa rządy PIS w postaci pomocy państwa dla rodzin, na którą to pomoc za poprzednich złodziejskich rządów nie mógł liczyć.
Dowody i składane podpisy nie kłamią lech walesa BOLEK to zwykły śmieć!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
PolskaKrew napisał:
tak racja Polak będzie odczuwał... a właściwie już odczuwa rządy PIS w postaci pomocy państwa dla rodzin, na którą to pomoc za poprzednich złodziejskich rządów nie mógł liczyć.
Dowody i składane podpisy nie kłamią lech walesa BOLEK to zwykły śmieć!

Czyzbys o sobie mowil..smiec? Twoje wywody sa tak waskie,ze az razi w oczy.Ten pseudo-rzad
tak bardzo chce kupic TVN czy Polsat,wiesz niby czemu? jak kupia nagle bedziesz pisal jakie te kanaly sa fajne,ale jak krytykuja,zasypuja rzad pytaniami to sa zli zgodnie z linia rzadu.Lech Walesa w przeciwienstwie do ciebie maly czlowieczku jest ikona wolnosci w Europie Srodkowo-Wschodniej i nic tego nie zmieni,to nie moj bohater,ale z szacunku nie mam zamiaru go krytykowac.Co niby preferuja twoje media? pierdoly,zaklamanie,nienawisc,faszyzm.Swiat idzie do przodu i nikt na Polske nie bedzie czekal.tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Nie osmieszaj sie nazywajac Gazete Wyborcza lewicowa,bo jest to gazeta stricle liberalna,po drugie promo idac twoim cienkim mysleniem,co by sie stalo gdyby pod twoj dom przyszli Norwedzy krzyczac Norwegia dla Norwegow,nacjonalizmy przeciez dzialaja w dwie strony,twoja partyjka dalej popierajaca umowy smieciowe,zrzucila by cie na gowno jakich malo,gdzie liczy sie wyzysk,to prawica w Polsce niszczy demokracje i prawa wlasnie tych najubozszych,a chroni prawa oligarchow i bogaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PolskaKrew i
(PolskaKrew)
Wiking
iksinski,- używaj gamoniu Polskich znaków... znasz takie literki jak ą,ę,ó,ż,ł,.... nie rozumiem co piszesz chłopie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
PolskaKrew i
(PolskaKrew)
Wiking
świat nie będzie na Polskę czekał???? a może to Polska nie będzie czekać na świat... jeśli polityka będzie taka jak teraz duże szansę na to są, ważne by wyeliminować farbowanych lisów działających na szkodę Polski.
Jak to mówiła Pani premier "Polska nie jest brzydką panną na wydaniu.. ale dumnym narodem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok